Randers 1337: Næste sæson er målet serie 2

Søndag 2. november 2014 kl: 10:53

Sejren er i hus og jubelen vil ingen ende tage.

Mik Munk har prikket bolden i nettet og får en krammer.
BILLEDGALLERI Der var landskamplignende stemning på Borup Stadion lørdag, da Randers 1337 spillede sæsonens sidste kamp. Modstanderen var Hornbæk, og kampen gjaldt hhv. 3. og 4. pladsen i serie 3.

Alle spillerne ydede alt det de kunne. Den første halve time havde Hornbæks målmand ikke meget at lave, mens målmanden fra Randers 1337 blev udsat for mange prøvelser.

Omkring 40 minutter inde i første halvleg scorer angriber Mik Munk dog til 1-0 for hjemmeholdet. Mere blev det ikke til i de første 45 minutter.

I pausen fik vi dommer Steffen Bramsens ord for, at begge hold indtil videre spillede en meget fair kamp, hvilket kunne ses i det lave antal frispark.

Da anden halvleg gik i gang, ville begge hold give den gas. Hjemmeholdet ville tydeligvis øge forspringet, og Hornbæk ville hurtigt forsøge at lave et par mål og derefter forsvare føringen.

Det blev imidlertid hjemmeholdet, som trak det længste strå. 25 minutter inde i anden halvleg øgede Kasper Villadsen hjemmeholdets føring til 2-0, og det blev også kampens resultat.

Dermed blev det hjemmeholdet Randers 1337 som fik 3. pladsen, mens Hornbæk måtte tage til takke med 4. pladsen.

Formand for Randers 1337, Frank Kronbo oplyser, at målet var at blive i serie 3. Efter omkring 10 kampe stod det allerede fast, at der ikke kunne blive tale om nedrykning.

”Næste sæson er målet serie 2,” understreger Frank Kronbo. Dog skal han først finde en ny træner for holdet, men efter at et par interesserede har besøgt klubben, er han optimistisk.

Klubben startede i 2009. Frank Kronbo arbejdede dengang ved Tante Olga, og boede i Storegade. En dag havde han besøg af en kammerat Peter Brix, og sammen blev de enige om at starte en fodboldklub. Inden længe var fodboldklubben Randers 1337 dannet. Frank Kronbo blev formand for klubben, mens Peter Brix blev klubbens anfører på fodboldbanen. Klubben har evnet at få Andelskassen som hovedsponsor, og derudover støtter Crazy Daizsy og Energi Nord klubben økonomisk.

Det tilstedeværende publikum på Borup Stadion var primært koner, kærester og andre familiemedlemmer fra begge hold. Og ligesom spillerne på banen, gik de meget op i spillet.