Vorup FB's U10 drenge kan være stolte

Onsdag 11. marts 2015 kl: 08:33

Hold 1 ved medaljeoverrækkelsen. Privatfoto.

Nok blev det ikke til gldmedaljer, men de raske drenge fik dog præmier med hjem. Privatfoto.
Vorup FB's U10 drenge har i vintermånederne deltaget i Champions League turneringen i Hinnerup. Drengene gav modstanderne kamp til stregen - også i finalerne.

Stævnet blev afviklet på kunstgræsbanen i Hinnerup og bød på seks spillerunder.

Vorup FB havde to U10-hold med – et i A-rækken og et i B-rækken. Begge hold kvalificerede sig efter de to første spillerunder til Guldslutspillet efter nogle flotte kampe.

Holdet i A-rækken mødte i Guldslutspillet HEI, TRIF Forza og Lyseng IF.

Efter tre spillerunder bød semifinalen på Lyseng IF. Holdet startede som lyn og torden, og bragte sig i løbet af tre minutter foran 2-0. Lyseng IF gav dog ikke op og kæmpede sig af to omgange tilbage i kampen – først udlignede de til 2-2 og med fire minutter igen til 3-3.

Drengene fra Lyseng lugtede så småt en sejr, men de blå-klædte drenge fra Vorup ville det anderledes, og vandt fortjent 5-3.

I finalen ventede aarhusianske HEI. Drengene fra Vorup måtte efter en god kamp se sig besejret med 4-1.

Holdet i B-rækken skulle ligeledes prøve kræfter i Guldslutspillet. Her ventede hold fra Skovbakken, Hornslet og Lyseng.

Efter ni kampe ventede Hornslet IF i semifinalen. Vorup-drengene levnede ikke deres modstander fra Djursland mange chancer, og vandt sikkert semifinalen 2-0.

I finalen ventede Lyseng IF's drenge. Trods masser af flot spil og god fight måtte drengene fra Vorup FB se sig besejret med 3-2 i en tæt finale, som med en smule held havde resulteret i en sejr.

* Begge Vorup-hold har gennem hver deres 17 kampe vist høj moral, god fight og ikke mindst masser af flot fodbold, og er klar til en spændende forårssæson.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook.

© Copyright 2024 Byen.nu. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.