Det kører for MTB Randers

Mandag 3. august 2015 kl: 11:02

Teddy Pedersen, Nr. 2 i Herre C.
MTB Randers opnåede flotte resultater til SRAM liga løb i Næstved og til Randers Bike Week.

SRAM MTB Liga løb i Næstved
I den netop overstået weekend blev der afholdt UCI licens MTB løb i Næstved (SRAM Liga løb). Der var mange hop, hvor rytterne var i luften flere meter, dybe drop og ét stk. såkaldt bad ass Rockgarden.

Lasse Sommer, Teddy Pedersen, Morten Dommerbye og Steffen Søvsø fra MTB Randers tog fra Randers allerede fredag, for at se og prøve ruten inden lørdag, som var løbsdag.

På løbsdagen var Steffen Søvsø (H40) første rytter som skulle i gang. Han fik en dårlig start og lå som nr. 12-13 på 1. omgang. Men han fik stille og roligt kørt sig op. Han fik en flot 7. plads på en rute, som nok ikke er hans livret.

I Herre B skulle Lasse Sommer ud på ruten. Sommer fik en rolig start og lå næstsidst ude på 1. omgang. Men han fik ligesom Søvsø kørt sig op på hans indtil nu bedste resultat som nr. 8.

Teddy Pedersen var klar til næste klasse, Herre C – han fik en super start og lå i top 3. Her blev han indtil sidste omgang, hvor han og Jesper fra Viborg havde slået et hul, og vinderen skulle findes blandt disse to.

Desværre lavede Teddy en lille fejl i et sving og væltede. Han kom i mål som nummer 2.

Morten Dommerbye (Herre C) er ikke den bedste starter, men han kan holde kæde stram også på sidste omgang. Han kørte sit bedste resultat hjem med en flot 11. plads i et stort og stærkt felt.

Randers Bike Week
Kristian Kallesøe Bruun fra MTB Randers har torsdag til søndag i sidste uge deltage i Randers Bike Week licens løb på landevejen. Det må man sige han har gjort rigtig rigtig flot. Han blev nr. 2 samlet i sin klasse (Herre D). Kristian har brugt løbene som træning til MTB Randers XCM løb som køres d. 22. august i Fussingø Skovven, hvor han går efter et top resultat.

* Giv RANDERSiDAG.dk en 'synes godt om' på Facebook.

© Copyright 2024 Byen.nu. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.