Sølvmedaljer til Vorup FB's drenge

Søndag 16. august 2015 kl: 14:28

Vorup FB's U11 drenge hev sølvet hjem.

Vorup FB's U11 drenge var lørdag af sted med to hold til Jysk-Fynsk mesterskaber i Slesvig i Tyskland hos den danske fodboldklub Slesvig IF.

Drenge og forældre drog af sted allerede fredag, og drengene og trænere og ledere overnattede i den lokale idrætsforenings hal sammen med tre andre klubber.

Hold 1 deltog i den bedste række, og der ventede fem kampe. Første kamp mod Hornslet endte med en fortjent sejr på 1-0 – en sejr som sagtens kunne være blevet et par mål større.

I dagens anden kamp stod den på lokalopgør mod SIF Assentoft. En intens kamp med masser af fight endte med en endnu en 1-0 sejr. Målet blev scoret med to minutter igen.

I dagens tredje kamp ventede Grejsdalen Elite-Fodbold. Grejsdalen Elite-Fodbold bragte sig midt i første halvleg foran 1-0. Det lykkedes dog drengene at udligne på en flot scoring efter hjørnespark. Trods flere nærgående afslutninger endte kampen 1-1.

I den næste kamp ventede FC Skanderborg, og med en sejr i denne kamp ville drengene være sikre på en medaljeplads. Trods flere oplagte chancer var stillingen med 30 sekunder tilbage stadig lige.

På kampens sidste spark lykkedes det drengene at hive en fortjent sejr hjem.

Inden dagens femte og sidste kamp mod HA85 fra Silkeborg var drengene sikret en medalje – nu var spørgsmålet bare om det skulle være guld- eller sølvmedaljer. Vorup-drengene kom ærgerligt bagud med 1-0 allerede i første minut.

Drengene kæmpede dog ufortrødent videre og forsøgte med hård fight at vende kampen. Der manglede dog den sidste energi til at kunne score det mål, som ville sikre guldmedaljerne. En god holdindsats bar det skadesramte hold igennem og sikrede en flot sølvmedalje.

Hold 2 deltog også ved mesterskaberne i B-rækken. Her ventede der tre modstandere, som ved stævnets start blev til to, grundet udeblivelse af et hold.

Stævneledelsen handlede dog hurtigt og ændrede spilleplanen, så de deltagende hold skulle møde hinanden to gange. Første kamp mod Haurum-Sall endte med en sikker 2-0 sejr.

I dagens anden kamp ventede Midtdjurs IF. Et godt spillende Midtdjurs hold slog et godt kæmpende Vorup hold med 1-0.

Dagens tredje kamp bød på endnu en kamp mod Haurum-Sall. Kampen endte endnu en gang med en sikker og fuldt fortjent 2-0 sejr, der også denne gang sagtens kunne være blevet større.

Dagens fjerde og sidste kamp var igen mod Midtdjurs IF. Kampen ville afgøre hvem af de to hold, der skulle stå øverst på sejrspodiet. Hvis det skulle være drengene fra Vorup FB, krævede det en sejr på mindst to mål. Drengene kæmpede flot og kom frem til mange chancer, men desværre endte kampen 2-2. Endnu en fremragende holdindsats sikrede drengene fra Hold 2 sølvmedaljerne.

En weekend med masser af flot fodbold og ikke mindst masser af sammenhold både mellem drenge og forældre.

* Giv RANDERSiDAG.dk en 'synes godt om' på Facebook.

© Copyright 2024 Byen.nu. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.