Rolf Broge tog en 2. plads

Mandag 24. august 2015 kl: 07:51

Rolf Nyborg Broge hjem fra Skive med en 2. plads.
Team RC1910 Elite rytterne har kørt gadeløb i Skive. Her viste Rolf Nyborg Broge rigtig flot kørsel, og besatte løbets andenplads.

Der var også præmier til Team RC1910 Elites Mikkel Bahnsen og Kasper Würtz Schmidt som nr. 8 og 12.

Lørdag og søndag var landevejsløb henlagt til Sønderborg, hvor Sønderborg Cykle Klub kunne fejre 75 års klubjubilæum. Lørdag var senior- og veteranklasserne i aktion, og søndag stod den på cup løb for elite, junior og ungdomsklasserne.

Lørdag blev det til en 5. plads til Alex Madsen i Veteran H50 klassen, og en 7. plads til Morten Quistgaard i D-klassen. Alex Madsen nærmer sig stille og roligt at have point nok til oprykning til Veteran H40 klassen.

Søndag blev der også kørt cykelløb med opløb ved historiske Dybbøl Banke, og her blev Oliver Farving en flot nr. 9 i Ungdom U17 rytternes Tornado Cup Finale. En flot optakt til DM for børn og ungdom, som køres næste weekend i Horsens.

Hos eliterytterne var der lagt op til en lang og varm dag på 'kontoret', idet feltet skulle ud på 180 hårde kilometre i kampen om point til den landsdækkende Post Cup.

Team RC1910 Elites rytterne havde ikke den bedste dag, og var ramt af defekter, styrt og skader, så det resulterede i, at kun 3 af teamets 10 startende ryttere kom igennem løbet.

Nils Lau Nyborg Broge blev nr. 21, Anders Krogh nr. 33 og Jacques Stilling nr. 45.

Et par andre RC1910 medlemmer kom også igennem løbet, og her imponerede Rolf Nyborg Broge med en fornem 8. plads i det skrappe felt, men Rasmus Mygind kom ind i samme gruppe som Jacques Stilling, og blev nr. 49.

I Fussingø afholdte MTB Randers lørdag DCU MTB Maraton, og her blev Jonny Jørgensen fra Randers Cykleklub af 1910 en flot nr. 5 i Veteran H50 klassen efter et meget langt, hårdt og varmt løb, hvor han var næsten 5½ time på cyklen.

Ugen bød også på udtagelse af U23 landsholdet til U23 rytternes svar på Tour de France, Tour de L’Avenir, og her var Mads Würtz Schmidt som ventet med i truppen. Mads er taget til løbet i rigtig god form, og satser stærkt på at lave rigtig gode resultater dernede.

Lørdag blev der kørt en kort prolog, hvor Mads blev nr. 25, og søndag viste han imponerende kørsel, hvor han kørte solo i et forsøg på at indhente den forreste, som tidligt i løbet havde fået rigtig lang snor, og dermed også et stort forspring. I mål var Mads kun 10 sek. fra sejren på en flot 2. plads. Det bliver meget spændende at følge ham den næste uges tid.

Efter Tour de L’Avenir skal Mads se frem mod U23 VM, hvor han også i denne uge er blevet udtaget til at køre både enkeltstarten og landevejsløbet. VM køres i Richmond i USA i slutningen af september.