70-årig roer vandt to VM-løb

Mandag 14. september 2015 kl: 09:46

Her ses Jan Sørensen på vej til sin 2. plads i singlesculler.
Randers havde en 70-årig roer med ved 2015 World Rowing Masters Regatta fra 10. – 13. september. Det blev til sejre i to løb.

Roeren, Jan Sørensen - 70 år til november - deltog i fire løb, vandt de to løb og blev nr. 2 i de to andre. Så det var en tilfreds deltager, rokammeraterne mødte søndag i Randers Roklub.

Resultaterne efter 1.000 m roning

Fredag
• Dobbelt sculler klasse 65 år med Jørgen Jensen Lemvig: 1. plads, tid 3:55.43 - 4,6 sek. foran Ardingly R.C. - GBR, 8 deltagere i løbet.

• Single sculler klasse 70 år: 1. plads, tid 4:35.39, 6,74 sek. foran Schweinfurter R:C: Franken - GER, 8 deltagere i løbet.

• Single sculler klasse 65 år: 2. plads, tid 4:30.12, 5,22 sek. efter vinderen fra V.K. Jarun – CRO, 7 deltagere i løbet.

Lørdag
• Dobbelt sculler klasse 60 år med Jørgen Jensen Lemvig: 2. plads, tid 4:00.14, 4,45 sek. efter vinderne fra Quintin B.C. & Wallingford R.C. – GBR, 7 deltagere i løbet.

Jan Gammelgaard, kasserer i Randers Roklub, glæder sig over de fine resultater og synes, det er dejligt, når en fin indsats giver et flot resultat. Der har været satset med planlægning, træning og omkostninger betalt både af deltageren selv og Randers Roklub.

* Husk at gi' RANDERSiDAG.dk en 'synes godt om' på Facebook.

© Copyright 2024 Byen.nu. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.