En førsteplads i Grenå

Mandag 9. maj 2016 kl: 15:00

Randers Cykleklub af 1910 har haft rytterne i aktion flere steder i kristihimmelfarts-ferien.

Torsdag, fredag og lørdag deltog ungdoms- og juniorrytterne i Tour de Himmelfart ved Odder. Etapeløbet er et af de største europæiske ungdomsløb.

Der konkurreres over 5 etaper med Linieløb, Enkeltstart, Kriterium, Gadeløb og "Konge etape".

RC af 1910's unge ryttere klarede det fint. Specielt godt gik det for Mads-Emil Dupont Hougaard der sluttede på en samlet tiendeplads i U-14 gruppen.

Mads-Emils bedste etaperesultat var en 9. plads i enkeltstarten.

For to nye ryttere gik det rigtig godt. Jens Brinkmann har kørt et par løb og sluttede midt i det 80 mand store felt i U15. Ca. samme resultat opnåede Christopher Johanson i sit første cykelløb i klasse U13.

Juniorrytteren Mikkel Beck Olsen blev samlet nr. 8 i det 233 km lange løb. Her var bedste etapeplacering en 8. plads på den afsluttende "Konge etape".

Søndag afviklede Grenå Cykle Club sit årlige landevejsløb. Her opnåede Nils Lau Broge en 10. plads i A-klassen. Vinder af A-løbet blev den tidligere Randers rytter Emil Ravnsholt

På den udenlandske front har Mads Würtz Schmidt og Rasmus Mygind deltaget i to Norske løb. Her blev det til en 14. plads for Mads i Sunvolden GP og en placering som nr. 15 til Rasmus Mygind i Ringerike GP