Randers Raptors i kvartfinalen

Fredag 2. oktober 2015 kl: 13:33

Randers Raptors er i kvartfinalen i pokalturneringen for første gang i klubbens historie.

Glade raptorer.
Floorballklubben Randers Raptors har spillet sig i kvartfinalen i pokalturneringen.

Raptors indløste en billet til kvartfinalen med en 3-6 sejr på udebane i Odense.

Randers var gennem hele kampen det boldbesiddende hold og kunne sikkert køre kampen hjem, selv om Odense Floorball Club chokstartede og bragte sig foran 1-0 efter få minutters spil. Sylvester Hansen udlignede dog få sekunder efter, og Mikkel Pape sørgede for, at man kunne gå til pause foran 1-2.

Odense reducerede i starten af anden periode. Men ellers stod der Raptors på det meste af perioden. Randers kunne gå ind til den sidste periode foran 3-5.

Defensivt fik man lukket ned for Odense i den sidste periode, og sejren kom dermed aldrig i fare. Mathias Christoffersen lukkede og slukkede kampen med sin scoring til 3-6.

Randers Raptors er dermed i kvartfinalen i pokalturneringen for første gang i klubbens historie.

* Points: Sylvester Hansen 1+4, Mathias Christoffersen 2+0, Mikkel Pape 2+0, Nicklas Højholt 1+0, Michael Dela 0+1, Emil Madsen 0+1.

* Husk at gi' RANDERSiDAG.dk en 'synes godt om' på Facebook.

© Copyright 2024 Byen.nu. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.