Raptors tabte til pokalmestrene

Torsdag 5. november 2015 kl: 14:41

Randers Raptors - BFC Vendsyssel var for stor en mundfuld.

Der blev spillet for at vinde, men Randers Raptors var ikke stærke nok.
POKAL-TURNERINGEN I FLOORBALL: Kvartfinalen blev endestationen for Randers Raptors, der onsdag aften mødte BFC Vendsyssel i en fyldt hal på Randers Statsskole.

Ligaholdet og de forsvarende pokalmestre fra BFC Vendsyssel blev en for stor mundfuld for Raptors, der til dagligt spiller i 1. division.

Randersmandskabet holdt stand i knap seks minutter, før BFC scorede det første mål. Raptors var gennem kampen presset i bund og stod utroligt defensivt. Det gav pote for BFC, der scorede yderligere to gange i første periode.

Niveauforskellen i kampen var tydelig, og Raptors var som regel et skridt eller to efter modstanderne. BFC lykkedes at bryde igennem Randers' defensiv tre gange i anden periode, og dermed var kampen reelt afgjort ved stillingen 0-6.

I tredje periode kom Raptors dog på tavlen. Anfører Mathias Christoffersen gjorde det i overtal til 1-6. I kampens sidste minutter satsede Raptors på at vinde den sidste periode. Det gav dog bagslag og blev straffet af nordjyderne.

* Randers Raptors - BFC Vendsyssel 1-9
* Points: Mathias Christoffersen 1+0, Nicklas Højholt 0+1.

* Giv RANDERSiDAG.dk en 'synes godt om' på Facebook.

© Copyright 2024 Byen.nu. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.